четвъртък, 22 декември 2011 г.

Секс и зодии-До колко си подхождате в леглото?


561103_astrologiaДойде време да поговорим и за последните четири типа партньори според нашата поредица за зодиите и секса.Някои от нас четат ежедневно хороскопа си и силно вярват, че написаното в него ще се случи. Може би до някаква степен те сами предизвикват съдбата си, като насочват мислите си в определена посока.
СТРЕЛЕЦ: горещи, но лесно лапват въдицата.
Понякога емоциите, бушуващи в представителите на този знак, са противоположни. Стрелците са страстни любовници, но в същото време отдават голямо значение на партньора до себе си. Предпочитат сериозните връзки и когато са влюбени се отдават напълно. Обичат да изучават партньора си в леглото. В случай, че нямат никого до себе си обаче скачат от цвят на цвят. Сексуално си подхождат с водолеи, овни, везни и други стрелци.
КОЗИРОГ: търпеливо чакат жертвата си.
Доста хора смятат козирозите за малко затворени и резервирани по отношение на секса. Донякъде е вярно. Те са въздържани и избягват да се впускат в безперспективни авантюри и удоволствия за една нощ. Обичат да се държат настрана и да чакат търпеливо жертвата си. Пред нея се откриват напълно и са готови да й се отдадат напълно. Имат добра връзка с раци, деви и себеподобни козирози.
ВОДОЛЕЙ: сексуални експериментатори.
Понякога водолеят изглежда доста хладен и недостижим. Всъщност не е така, това просто означава, че не приема човека срещу себе си. Често му е трудно да се впусне в сексуална връзка, но направи ли го всичките му задръжки падат. Водолеите са специалисти в експериментите в леглото и рядко се интересуват какво мислят хората за това. Освен, че обичат да правят секс, те обичат и да говорят за него, а това привлича другите хора. Подхождат си сексуално с близнаци, везни, стрелци и деви.
РИБИ: сексът като водопад от емоции.
Както останалите водни знаци, рибите са изключително чувствителни. Обичат да се отдават на емоциите си и много често те са решаващи за сексуалните им преживявания. Предпазливи са преди да се отдадат на някого. За да ги примами, човекът отсреща първо трябва да отключи чувствата им и да покаже, че ги разбира. Рибите обичат разнообразието и за това партньорът им трябва да е изобретателен. Имат горещи нощи и силна връзка с раци, скорпиони, козирози и телци.
Източник: club.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар